Network Menu

VEMA regionmöte i Torrevieja

VEMAs Regionmöte i Torrevieja 2-6 oktober 2014

VAME RM 2014: StyrelsenRegionmötet för VEMA hölls i början på oktober och värdavdelning för mötet var SWEA Costa Blanca i Spanien.

Torsdagskvällen startades med en fin buffé på samma hotell som vi höll konferensen. Vi fick den stora äran att även bli gästade av vår Internationella ordförande Margaret Sikkens Ahlquist.

För dem som inte skulle vara med på något möte på fredagen bar det iväg till staden Cartagena. Där blev det museibesök på Puniska muren och sen vidare till berget Coneption med dess gamla tjurfäktningsarena och amfiteater.

Under tiden samlades styrelsen för ett arbetsmöte. I VEMA-styrelsen ingår elva ordförande varav Marbella, London och Holland har nya ordförande från i år. Mötet leddes av vår nyvalda regionordförande, Christa Alfredsson från Marbella. Mötet var väl genomtänkt och förberett och där fick vi möjlighet att diskutera och dela våra erfarenheter mellan avdelningarna. Det blev många givande diskussioner.

Under lördagen hade styrelsen förmöte inför Årsmötet på lördag eftermiddag. Det var några åhörare på årsmötet och detta genomfördes smidigt och effektivt.

VAME RM 2014: Utsikt i TorreviejaPå kvällen hade vi en fin festmiddag inne i byn Torrevieja med utsikt över havet. Ett fantastiskt fint ställe med god mat med flera rätter. Alla våra middagar gästades av musiker, sångare och dansare. Det var väldigt underhållande och vackert att se på.

Vi tackar SWEA Costa Blanca för ett välorganiserat Regionmöte, som vi alla kommer att bära inom oss en lång tid med stor glädje för fina upplevelser.

Text:

  • Sofia Herbertsson (Ordförande SWEA Telemark) 
  • Josefin Hermansson (webbansvarig SWEA Telemark)

Bild: Josefin Hermansson (webbansvarig SWEA Telemark)


OBS! För att se en bild från galleriet i sin helhet, klicka på bilden. För att se hela galleriet, klicka på en bild och använd pilarna (< och >) för att bläddra mellan bilderna.