Network Menu

Entusiasm och kreativitet i SWEA

Från SWEA-Nytt, Årgång 14, Nummer 1, februari 2016

Christina Hallmert, SWEA-Nytt 20161Kära Sweor,

Det sjuder av entusiasm och kreativitet i SWEA så här års!

Jag har själv blivit smittad av denna ”åkomma” och kastar mig över min dator på morgonen för att se om några SWEA-mejl har trillat in under natten. Vilket det ofta har gjort, något av det fantastiska med SWEA är ju att vi finns över hela jorden där alltid någon är vaken.

Jag försöker läsa allt och hålla mig à jour genom att läsa avdelningarnas årsmötesrapporter, verksamhetsberättelser och webbsidor. En ny värld öppnar sig och det är helt fantastiskt!

Med årsmöten följer nya styrelser och nya projekt. Att ta steget ut och gå med i styrelsen är så utvecklande och roligt! Allt från planeringen och gemenskapen till det mer formella, hur en styrelse fungerar. Jag vill hälsa er alla varmt välkomna till ett nytt år och önska era avdelningar lycka till!

Till dig som tycker att det är bra att någon annan tar hand om styrelsearbetet och nöjer dig med att gå på aktiviteter, resa på möten, läsa Forum och på annat sätt ta del av vårt stora nätverk vill jag önska ett riktigt trevligt och givande år med SWEA!

Christina Hallmert
Ordförande SWEA International