Network Menu

Nyheter om SWEAs sociala medier

Instagram och en nygammal regel för Facebook

Instagram

Instagram + Facebook = Instabook; av  johnnymip [CC BY 2.0]

Instagram + Facebook
Av johnnymip [License: CC BY 2.0 via Flickr]

Sedan en kort tid tillbaka finns SWEA International på den förträffliga bild-appen Instagram! Du som använder Instagram hittar oss där som @sweainternational.

Sociala medier-gruppen sköter SWEA Internationals konto och vi tar gärna emot bilder från SWEA-avdelningar som vi kan lägga upp. Mejla oss bilder på: websocialmedia(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org

Kom ihåg att SWEA Internationals konto är helt publikt, dvs vem som helst kan se de bilder vi lägger upp.

Tipsa gärna väninnor som ännu inte är med i SWEA att följa @sweainternational på Instagram!
Dessutom finns också många lokala SWEA-avdelningar på Instagram, följ även dem för tips och inspiration.

När du postar SWEA-relaterade bilder på ditt eget Instagram-konto eller din avdelnings SWEA-konto, lägg gärna till hashtaggen #sweainternational så blir alla bilder med denna hashtag sökbara på ett ställe. Genom att söka på denna hashtag kommer alla de bilder som är märkta med #sweainternational upp.

SWEAs Facebook-regler

SWEA Världen, vår slutna grupp på Facebook går som tåget, jätteroligt! Många delar bilder från aktiviteter ute i avdelningarna eller ställer frågor om SWEA eller annat som rör livet. Tänk att 2 300 av våra 7 000 medlemmar redan är med i SWEA Världen. Välkommen du också!

Det går fint att posta om det mesta i denna grupp men vi vill förtydliga att vi inte kan tillåta namninsamlingar, politiska samt kommersiella inlägg. Dessa tas bort av Sociala Medier-gruppen eftersom det strider mot SWEAs stadgar.

I syster-gruppen SWEA Professional Worldwide på Facebook kan du som är med i gruppen posta två inlägg per år om egen verksamhet. Men inga politiska inlägg eller namninsamlingar här heller.

Du som är intresserad av att hjälpa till i Sociala Medier är välkommen att höra av dig på email nedan.

Vänliga hälsningar,
Sociala Medier-gruppen
websocialmedia(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org