Network Menu

Stresstolerans (5 april 2020)

Delta i efterhand:


Öka din Stresstolerans — med Lena Axelsson, doktor i klinisk psykologi och psykoterapeut

Lena AxelssonUnder detta webbinarium får du chansen att ytterligare förstå hus stress och oro påverkar oss människor och vad vi kan göra åt det.

Vår guide denna gång är Lena Axelsson som är doktor i klinisk psykologi och legitimerad psykoterapeut. Lena bor sedan många år i San Francisco där hon är en aktiv medlem av SWEA och Lena har tidigare varit ordförande i SWEA San Fransisco. Ursula Hultqvist, nuvarande ordförande för SWEA San Francisco kommer att agera moderator under webbinariet på söndag.

Vi kommer att titta närmare på vad vi kan göra i dessa tider för att öka vår tolerans för stress. Fokus kommer att vara på en förståelse av kroppens autonomiska nervsystem och vad vi kan göra praktiskt i vårt dagliga liv för att reglera detta system och därigenom bygga en större motståndskraft mot stress. En del av webinariet kommer också att gå igenom några korta råd för att anpassa detta till våra yngre familjemedlemmar. På slutet kommer det finnas tid för frågor och svar.

Lena är doktor i klinisk psykologi och legitimerad psykoterapeut med en fördjupning i behandling av trauma och komplex trauma, utbildad både i Sverige och USA. Lena arbetar i privat praktik knuten till ett center för integrerad medicin i Santa Cruz, Kalifornien. Förutom sitt arbete i privat praktik håller hon kurser i traumabehandling, har arbetat som universitetsadjunkt på doktorandutbildning i psykologi och skrivit en bok utgiven av American Psychological Association.

Detta är ett webbinarium för Sweor som är betalande medlemmar.

Innehållsförteckning: Inspelade webbinarier

Här ser du en lista över alla ämnen från SWEA Internationals inspelade webbinarier.

Kommande webbinarer >>

Kronologisk lista över inspelade webbinarier >>

Inspelade webbinarier per kategori >>