Network Menu

Träna med Caroline (7 april 2020)

Delta i efterhand:


Träna — med Caroline Enberg Wheeler, personlig tränare och dietist

Caroline EnbergUnder det här webbinariet kommer vi träna hela kroppen samt gå igenom en härlig stretch som du kan göra hemma varje dag. Caroline Enberg Wheeler, SWEA Denver, som är en erfaren personlig tränare och även dietist, kommer att visa anpassade övningar både för dig som tränar lite och för dig som inte tränar så mycket.

Vi kommer att få göra enkla övningar som passar för oss alla nu när de flesta av oss tillbringar mycket tid hemma och kanske ofta stillasittande. Vi kommer också gå igenom lite kort vad du kan behöva tänka på när det mat i dessa tider, hälsar Caroline.

Ha gärna hantlar och band (de där långa tränings-gummibanden) tillgängliga om du har sådana.

Caroline Enberg bor sedan 3 år tillbaka i Denver, Colorado, USA. I Sverige jobbade hon som dietist inom onkologi-området men i USA arbetar hon som certifierad personlig tränare på ett gym. Caroline har klienter i åldersspannet 20 – 93 år och arbetar med de flesta tränings-relaterade frågorna såsom; viktnedgång, styrka, balans, rörlighet, uthållighet, kroppshållning samt förebyggande av skador, men även styrka vid artros i knän t.ex.

Caroline är van att arbeta med ett brett spektrum av klienter avseende erfarenhet, skador, mål med mera.

”Eftersom jag bor i Denver så har jag förmånen att bo granne med Klippiga bergen och jag är en person som älskar att bege mig ut och vandra i bergen på min fritid. Även film, böcker och musik är något jag ägnar mig åt när jag har tid.”

Varmt välkommen att träna med Caroline!

Detta är ett webbinarium för Sweor som är betalande medlemmar.

Innehållsförteckning: Inspelade webbinarier

Här ser du en lista över alla ämnen från SWEA Internationals inspelade webbinarier.

Kommande webbinarer >>

Kronologisk lista över inspelade webbinarier >>

Inspelade webbinarier per kategori >>