Network Menu

Ledarskap (28 april 2020)

Delta i efterhand:


Att leda framgångsrikt – Det coachande ledarskapet — med Anna Frummerin

Anna FrummerinEn ledares roll är viktig — och att vara en bra ledare är ett av de svåraste jobben som finns. Vi har alla olika åsikter om vad ett bra ledarskap innebär, det finns dessutom olika krav på vad bra ledarskap är beroende på företag och bransch. Dock kan vi alla känna igen ett bra ledarskap när vi ser det, eller hur?

Hur kan du som ledare inspirera ditt team, kanske din SWEA-avdelning och dina medarbetare? Hur kan du vägleda dina medarbetare så de når sin fulla potential, förbättrar sina resultat och ökar sin effektivitet? Hur kan du påverka andra genom ditt sätt att fråga, vara och lyssna?

Detta är några av frågorna som kommer belysas under webbinariet den 28 april.

Anna Frummerin är VD och medgrundare till A New Approach (ANA), ett konsult och coaching-bolag baserat i Bangkok, Thailand. Annas expertis är coaching, ledarskap, utveckling, marknadsföring, försäljning och är också cerifierad action-learning team coach. Anna leder sina klienter och företag i utveckling mot dynamisk förändring och förbättring.

Anna brinner för att se individer och företag växa och utvecklas genom att göra så att deras visioner och mål blir verklighet.

Anna är nyvald till Regionordförande för SWEA Asien och hon har även tidigare varit ordförande för SWEA Bangkok.

Anna har generöst donerat en privat konsultation för en Swea — vi lottar ut denna tid mellan alla anmälda!

Innehållsförteckning: Inspelade webbinarier

Här ser du en lista över alla ämnen från SWEA Internationals inspelade webbinarier.

Kommande webbinarer >>

Kronologisk lista över inspelade webbinarier >>

Inspelade webbinarier per kategori >>