Network Menu

Webbinarium: Aerobic dans (27 maj 2020)

Delta i efterhand:

  • Titta på inspelningen av webbinariet (krävs lösenord): Kommer att läggas upp snart

Aerobic Dance — med Rebecka Malm

Rebecka Malm”Dans och musik gör alla glada, så om vi kan få en stund tillsammans och frigöra endorfiner, så tycker jag det vore jättekul om jag kan bidra med det härifrån Barcelona.” hälsar Rebecka.

Det viktigaste med den här lektionen i Aerobic Dance är att den får oss att må bra, att vi rör på kroppen, vickar på höfterna och släpper loss hemma i våra vardagsrum — för det kan vi behöva i denna tid!

Med tanke på att vi alla har olika nivåer och det måste gå att följa via datorn, så kommer jag att anpassa stegen och hastigheten så att alla kan hänga med. Jag kommer att bygga upp en dans steg för steg under totalt ca 45 minuter. Vi börjar med uppvärmning och avslutar med stretching.

Musiken är blandad, allt från gamla 80-tals godingar, 90-tals och senaste hitsen. En blandad kompott, men framförallt kända låtar som de flesta har hört och som man kan sjunga med till om man vill. : )

Rebecka Malm, som kommer att leda oss i detta danspass, berättar att hon har hållit på med dans i hela sitt liv som en hobby. Klassisk ballett är något som hon hållit på med under största tiden av sitt liv, men även mycket modern dans såsom ”jazzdans¨ som det hette förr i tiden. Rebecka bor i Barcelona och är medlem i SWEA Barcelona.

Innehållsförteckning: Tidigare webbinarier

Här ser du en lista över alla ämne från våra tidigare webbinarier.

Till överblickssidan med korta beskrivningar av alla tidigare webbinarier >>>