Network Menu

Tala så att du hörs (21 september 2020)

Delta i efterhand:


Tala så att du hörs — med Kim A. Page

Kim A. PageÄr du nervös när du blir bjuden som gäst-talare till webbinarier och online events?

Har du svårt att koncentrera dig när du lyssnar till presentationer på nätet? En del av det handlar om att många föredragshållare inte fått med sig hur vi bäst justerar oss som talare när vi sitter framför skärmen.

Detta webbinarium bjuder på exempel och praktiska tips som du kan använda med en gång.

Kim är en passionerad kommunikations-konsult, som hjälper sina kunder att öka sin närvaro och få fram sitt budskap genom att använda rösten och kroppsspråket samt att påverka människor via aktivt lyssnande och ge oförglömliga presentationer.

Hon finns som talare på YouTubes TEDx som talare med presentationen ”The right kind of loud”. Du kan även lära mer om Kims teknik i hennes bok, The Right Kind of Loud.

I det virtuella världen är Kim ofta värd för ”zoominars” där hon introducerar kommunikations-ämnen i ett dialogformat. Hon har levererat livestream masterclasses för över 700 tittare och deltagit i online-panelevenemang för professionella organisationer samt givit virtuella boksamtal och webbseminarier för en mängd internationella företag.

Vad Kims klienter säger om henne:

  • Kim är en av de bästa webbinarie-talarna jag har upplevt. Hon visar hur du få med hela dig själv i presentationen för att engagera publiken.
  • Kim är en exceptionell lyssnare. Hon skräddarsyr sina lektioner i realtid för att passa våra behov och engagerar oss verkligen under träningsprocessen.
  • ”I was blown away with Kim’s analysis on voice in a virtual conference.”

Detta är ett webbinarium för Sweor som är betalande medlemmar.

Innehållsförteckning: Inspelade webbinarier

Här ser du en lista över alla ämnen från SWEA Internationals inspelade webbinarier.

Kommande webbinarer >>

Kronologisk lista över inspelade webbinarier >>

Inspelade webbinarier per kategori >>