Network Menu

SWEA Art — Höst-collage (5 oktober 2020)

Delta i efterhand:


Gör ett höst-collage — med SWEA Art!

SWEA_ART-600px

Catarina Yates, höstfärger

Catarina Yates, höstfärger (collage)

Tekniken collage är kreativ och rolig och man kan man kan göra collage av nästan allting: tidningsurklipp, färgat papper, gamla akvareller, fotografier, tapeter, träbitar, höstlöv … allt möjligt kan sammanfogas till ett alldeles nytt konstverk.

SWEA Art bjuder in till ett webbinarium om just collage, vi förklarar grundläggande tekniker och presenterar några Art-Sweors olika collage.

Vi startar också ett upprop för alla Sweor att skicka in ett collage på tema HÖST till SWEA Arts Facebookgrupp eller via epost för en ny virtuell utställning på SWEA Arts webbplats.

Datum för insändning är senast den 1 november.

Du ser ett exempel på ett collage här av Catarina Yates, som har använt collage-teknik för de flesta av sina målningar under de senaste femton åren. Flera av oss i SWEA Art har deltagit i workshops hos henne.

Margareta Nilson och Christina Måneskiöld, som båda är utövande konstnärer, är aktiva i intressegruppen SWEA Art inom SWEA. De har tidigare hållit webbinariet om att teckna och måla som nu finns tillgängligt som inspelning här: swealand.swea.org/2020/webbinarium-20200604-swea-art/

”Vi vill uppmuntra dig att bli konstnärligt aktiv och vi kommer att utgå från din situation här och nu, dvs. vi arbetar med enkla material som många har hemma.”

Detta är ett webbinarium för Sweor som är betalande medlemmar.

Christina Måneskiöld

Christina Måneskiöld

Margareta Nilson

Margareta Nilson

Innehållsförteckning: Inspelade webbinarier

Här ser du en lista över alla ämnen från SWEA Internationals inspelade webbinarier.

Kommande webbinarer >>

Kronologisk lista över inspelade webbinarier >>

Inspelade webbinarier per kategori >>