Network Menu

When Life Hands You Cactuses (5 november 2020)

Delta i efterhand:


When Life Hands You Cactuses — med Adiba Barney

Adiba Barney bok omslagMed anledning av SWEA-poddens nyaste avsnitt — samtal med Adiba Barney — blev alla Sweor inbjudna av SWEA North Carolina att delta i ett Zoom-evenemang med Adiba där hon läste ur sin nya bok: ”When Life Hands You Cactuses, Make Margaritas” som just publicerats.

Adiba berättade om sin gripande livsresa från kriget i Beirut, Libanon som barn och den farliga flykten till Sverige till hur det var att växa upp som invandrare i Sverige. Vidare får vi höra om hur hon balanserade livet mellan två kulturer.

Vi fick följa hennes kärlekshistorier, hennes äventyrliga och händelserika upplevelser och hennes fantastiska karriär i tech och startup-industrin. Hur hon redan som 30-åring drabbades av och överlevde bröstcancer, inte bara en men två gånger, för att sju år senare få dödsdomen spridd/metastaserad bröstcancer.

Adiba delade även om sin femton-åriga kamp för att bli mamma och hur hon till sist, tack vare en surrogatmamma, fick sin älskade lilla son Alex — som hon gör allt för att inte lämna.

Vi fick även ta del av de åtta Margarita-ingredienserna i boken. Ingredienserna är symboler för hur Adiba lyckas leva livet fullt ut trots alla utmaningar och som hon hoppas kan hjälpa andra på deras livsresa.

Detta är ett webbinarium för Sweor som är betalande medlemmar.

Innehållsförteckning: Inspelade webbinarier

Här ser du en lista över alla ämnen från SWEA Internationals inspelade webbinarier.

Kommande webbinarer >>

Kronologisk lista över inspelade webbinarier >>

Inspelade webbinarier per kategori >>