Network Menu

Immunförsvar och hälsa (16 november 2020)

Delta i efterhand:


Immunförsvar och hälsa — med Anna-Karin Aksberg

Känner du dig stressad? Har du ingen ork och energi? Vill du lära dig mer om innumförsvar och hälsa?

Anna-Karin Aksberg är en engelsk-registrerad Nutritional Therapist (näringsfysiolog) och hälsocoach och bor sedan 25 år i London där hon även är medlem i SWEA London.

I våras höll Anna-Karin en mycket uppskattad föreläsningsserie för SWEA London om immunförsvar och nu får även vi alla Sweor över hela världen, möjligheten att lyssna till kunniga Anna-Karin när hon föreläser om immunförsvar och hälsosam livsstil vid två föreläsningar. (Del 2 kommer 22 februari, 2021).

Anna-Karin arbetar enligt funktionell medicin som ser till individen som helhet, underliggande bidragande faktorer och triggers, större livsförändringar som kan bidra till eventuella hälsoproblem.

Och vad kan vara mer högaktuellt i dessa tider än immunitet när vi lever med en global epidemi? Att förbättra sitt immunförsvar är ett sätt att inte bli lika mottaglig för smitta men även att klara eventuella sjukdomar på ett bättre sätt.

Anna-Karins egen historia

Efter flera år i London City tog mitt liv vändning, jag var alltid stressad, jobbade sent och åt ute mest hela tiden. Det fungerade inte, jag började söka mig tillbaka till mina rötter och intresse för mat och hälsa. Jag ändrade mina vanor och märkte en snabb förändring. Jag fick mer energi, kände mig piggare och gladare och hälsosammare. Det ledde till en total karriär-förändring och jag började studera nutriton (näringslära).

Efter tre års studier blev jag registrerad som nutritional therapist (näringsfysiolog) och jag driver mitt eget företag, Aksberg Nutrition. Jag ägnar mig mest åt individuella konsultationer men erbjuder också företags-event och events. Jag arbetar enligt funktionell medicin som ser till individen som helhet, underliggande bidragande faktorer och triggers, större livsförändringar som kan bidra till eventuella hälsoproblem.

Det är en fantastisk gåva att kunna hjälpa mina klienter att optimera sin hälsa, att hjälpa de att må bättre och att dela med min kunskap om mat och nutrition.

Detta är ett webbinarium för Sweor som är betalande medlemmar.

Anna-Karin Aksberg

Anna-Karin Aksberg

Innehållsförteckning: Inspelade webbinarier

Här ser du en lista över alla ämnen från SWEA Internationals inspelade webbinarier.

Kommande webbinarer >>

Kronologisk lista över inspelade webbinarier >>

Inspelade webbinarier per kategori >>