Network Menu

Julbaka med Simona! (8 december 2020)

Delta i efterhand:


Julbaka med Simona! — med Simona Muntean

– Välkommen till min söta värld. Det är bara att stiga på…

Så hälsar populära Simona Muntean, Sveriges nya bak-kändis som framträtt många gånger i TV4 och nyligen presenterad i tidningen Allt Om Mat med sina vackra bakverk.

Nu får vi Sweor chansen att baka tillsammans med Simona inför julen. Det ska bli spännande, eller hur?  Exakt vad vi kommer att baka får vi reda på senare.

Så här beskriver Simona sig själv:

  • Ekonom med passion för bakning och fotografering, en självlärd ”baknings-nörd” som spenderar alla lediga stunder i köket. Där experimenterar jag vilt, testar nya recept och smakkombinationer.
  • När jag inte står i köket älskar jag att ta långa promenader i skogen, plocka blommor och hämta inspiration till styling och fotografering.
  • Vi människor är visuella varelser och “äter” först och främst med ögonen. Med mina recept och bilder vill jag dela med mig av det som gör mig lycklig: min stora passion till bakning. Jag vill få dig som tittar att ta med min kärlek till bakning till ditt kök och uppmuntra dig till att våga testa.
  • Genom att följa stegen i mina recept, lägga till en droppe känsla och en sked passion, kommer resultatet att bli mirakulöst, det lovar jag.
  • Gå in i köket, inte bara med tanken på att göra te eller kaffe, utan också för att tillsammans med era nära och kära, “smaka” av livets enkla nöjen!
  • Mig kommer ni alltid att hitta i köket med ena handen i mjölpåsen och med kameran i den andra.
  • Simona Muntean jobbar till vardags som ekonom på Apoteksbolaget i Stockholm men hennes stora hobby, bakning tar mer och mer tid. Simona är född och uppvuxen i Rumänien men flyttade till Sverige 1991. Hon bor i södra Stockholm med sin make, två barn och perserkatten Blendy.

Tack också till Lotta Forss, ordförande i SWEA Barcelona, som bjudit in Simona.

Detta är ett webbinarium för Sweor som är betalande medlemmar.

Skarmavbild-20200317-kl12.34.05

TV4_nyhetsmorgon

Innehållsförteckning: Inspelade webbinarier

Här ser du en lista över alla ämnen från SWEA Internationals inspelade webbinarier.

Kommande webbinarer >>

Kronologisk lista över inspelade webbinarier >>

Inspelade webbinarier per kategori >>