Network Menu

Bygg ditt varumärke på LinkedIn (12 januari 2021)

Delta i efterhand:


Bygg ditt varumärke på LinkedIn — med Ulrika Mårtén

Ulrika Mårtén, som är en av Sveriges främsta LinkedIn-experter, föreläser om hur du bygger upp ditt varumärke på LinkedIn. Teori kommer att varvas med praktisk genomgång på LinkedIn. Ulrika har tidigare genomfört en populär föreläsning för SWEA Stockholm.

LinkedIn är världens största digitala affärsnätverk. Oavsett vad du vill nå ut med; en produkt, en tjänst eller ett varumärke eller dig själv så är LinkedIn ett fantastiskt verktyg för att kostnadseffektivt nå ut med ditt budskap mot din målgrupp.

Här finns allt du eller ditt företag behöver för att skapa rätt nätverk, knyta värdefulla kontakter, stärka ditt varumärke och nå dina affärs- eller karriärmål. Ulrika diskuterar fyra steg till framgång:

  1. En LinkedInprofil som stärker ditt varumärke
  2. Bygg strategiskt nätverk
  3. Din aktivitet
  4. Stärk ditt varumärke genom att vara värdeskapande

Förkunskaper: Ett LinkedIn-konto och gärna att du har startat upp en LinkedInprofil.

Ulrika är utsedd av LinkedIn till en av totalt tio LinkedIn-experter i Sverige och ingår i en expertgrupp hos LinkedIn Nordics. Med en gedigen bakgrund med ledande roller inom B2B försäljning, rekrytering och marknad har Ulrika lång erfarenhet av att jobba med LinkedIn i sitt arbete.

Ulrika driver företaget Social Success Sverige AB sedan fem år och jobbar aktivt med att utbilda och föreläsa om hur företag och individer kan nyttja LinkedIn för att stärka varumärket, öka försäljningen med Social Selling, rekrytering, Employer Branding samt har uppdrag som rekryteringskonsult.

Detta är ett webbinarium för Sweor som är betalande medlemmar.

Ulrika Mårtén

Innehållsförteckning: Inspelade webbinarier

Här ser du en lista över alla ämnen från SWEA Internationals inspelade webbinarier.

Kommande webbinarer >>

Kronologisk lista över inspelade webbinarier >>

Inspelade webbinarier per kategori >>