Network Menu

Skapa det liv du vill ha (28 januari 2021)

Delta i efterhand:


Skapa det liv du vill ha — med Hanna Bankier

På denna föreläsning får du upptäcka vad det är som driver just dig, vilka värderingar du har och vad det är som står i vägen för att du ska kunna leva det liv du vill ha.

Vi kommer att titta på vem du vill vara, dina styrkor och vilka identiteter som driver dig. Du kommer få fundera på och ta ett par första steg på vägen mot att se hur du kan göra saker annorlunda för att hitta större tillfredsställelse i ditt liv. Efter vårt första tillfälle tillsammans kommer du få möjlighet att gå vidare på ’upptäcktsfärden att hitta dig’, genom att delta i en kurs som Hanna skapat speciellt för Sweor världen över.

Hanna Bankier, Executive Coach från Working Solutions Group, är en naturlig och karismatisk ledare med en sunt förnuft-inställning som hjälper individer, både privat och på företagsnivå, att identifiera sina styrkor, syften och värderingar för att uppnå ett framgångsrikt liv.

Hanna har en Mastersutbildning i Industrial Organizational Psychology och driver framgångsrikt sitt företag ifrån Berkeley, Kalifornien.

Hanna är en person som lever och leder med intention. Som Vice President of Production för ett betydande underhållningsföretag ledde hon flera komplexa team och fungerade både som coach och mentor åt flera personer som gjort stora framsteg i sina individuella karriärer. Hennes klienter kommer från alla branscher; design, media, tillverkning, distribution, konsumentprodukter, marknadsföring och konsultbranschen.

Detta är ett webbinarium för Sweor som är betalande medlemmar.

Hanna Bankier

Innehållsförteckning: Inspelade webbinarier

Här ser du en lista över alla ämnen från SWEA Internationals inspelade webbinarier.

Kommande webbinarer >>

Kronologisk lista över inspelade webbinarier >>

Inspelade webbinarier per kategori >>