Network Menu

Hantera sömn, stress och oro (22 februari 2021)

Delta i efterhand:


Hantera sömn, stress och oro — med Anna-Karin Aksberg

Känner du dig stressad? Har du ingen ork och energi? Vill du lära dig mer om hur sömn, stress och oro påverkar din hälsa och även ditt immunförsvar?

Anna-Karin Aksberg är en engelsk-registrerad Nutritional Therapist (näringsfysiolog) och hälsocoach och bor sedan 25 år i London där hon även är medlem i SWEA London.

I höstas höll Anna-Karin en mycket uppskattad föreläsning för SWEA International om immunförsvar och nu är det dags för del 2 av föreläsningsserien. Anna-Karin föreläser om hur sömn, stress och oro kan påverka din hälsa och även ditt immunförsvar. Hon kommer dela med sig av tips om hur man kan förbättra sin sömn, hantera stress och oro genom matvanor och livsstil.

Anna-Karin arbetar enligt funktionell medicin som ser till individen som helhet, underliggande bidragande faktorer och triggers, större livsförändringar som kan bidra till eventuella hälsoproblem.

Och vad kan vara mer högaktuellt i dessa tider än immunförsvar när vi lever med en global epidemi? Att förbättra sitt immunförsvar är ett sätt att inte bli lika mottaglig för smitta men även att klara eventuella sjukdomar på ett bättre sätt.

Mer om Anna-Karins egen historia…

Efter flera år i London City tog mitt liv vändning, jag var alltid stressad, jobbade sent och åt ute mest hela tiden. Det fungerade inte, jag började söka mig tillbaka till mina rötter och intresse för mat och hälsa. Jag ändrade mina vanor och märkte en snabb förändring. Jag fick mer energi, kände mig piggare och gladare och hälsosammare. Det ledde till en total karriär-förändring och jag började studera nutriton (näringslära).

Efter tre års studier blev jag registrerad som nutritional therapist (näringsfysiolog) och jag driver mitt eget företag, Aksberg Nutrition. Jag ägnar mig mest åt individuella konsultationer men erbjuder också företags-event och events. Jag arbetar enligt funktionell medicin som ser till individen som helhet, underliggande bidragande faktorer och triggers, större livsförändringar som kan bidra till eventuella hälsoproblem.

Det är en fantastisk gåva att kunna hjälpa mina klienter att optimera sin hälsa, att hjälpa dem att må bättre och att dela med mig av min kunskap om mat och nutrition.

Anna-Karin Aksberg

Anna-Karin Aksberg

Innehållsförteckning: Inspelade webbinarier

Här ser du en lista över alla ämnen från SWEA Internationals inspelade webbinarier.

Kommande webbinarer >>

Kronologisk lista över inspelade webbinarier >>

Inspelade webbinarier per kategori >>