Network Menu

SWEA Professional Paris: Women and leadership

Delta i efterhand:


SWEA Professional Paris: Women and leadership med Marianne Hamilton och Bodil Sonesson

Välkommen till en virtuell diskussion med två erfarna svenska affärskvinnor, Marianne Hamilton och Bodil Sonesson. Tillsammans kommer de att dela med sig av sina erfarenheter och åsikter om hur man lyfter kvinnor i företagsvärlden och gör det möjligt för kvinnor att nå toppositioner.

Mariannes nya bok ”Råd till min kära dotter” kommer att stå i centrum för diskussionerna. I boken får kvinnor och män 46 råd för att bättre navigera i affärer och därmed ha möjlighet att verkligen göra skillnad. Råden baseras på hennes erfarenhet som mentor via samtal med män och kvinnor. Tillvägagångssättet är mycket pragmatiskt och de beskrivna situationerna är lätta att känna igen.

Webbinariet äger rum på engelska och öppnas av H.E Håkan Åkesson, Sveriges ambassadör i Frankrike.

Detta evenemang arrangeras av Svenska handelskammaren i Frankrike, Sveriges ambassad i Paris, SWEA Professional Paris samt SWEA International.

Mer om föreläsarna

Marianne Hamilton var medlem i Atlas Copco’s koncernledning under 16 år som SVP Human Resources och Organisation Development. Hon har varit medlem i flera företagsstyrelser.

Bodil Sonesson är VD och koncernchef för AB Fagerhult. Hennes erfarenhet inkluderar ett antal befattningar på Axis Communications sedan 1996, senast som VP Global Sales. Hon är också styrelseledamot i TOMRA Systems ASA och styrelseledamot vid Svenska handelskammaren i Frankrike.

Marianne Hamilton

Marianne Hamilton

Bodil Sonesson

Bodil Sonesson

Innehållsförteckning: Inspelade webbinarier

Här ser du en lista över alla ämnen från SWEA Internationals inspelade webbinarier.

Kommande webbinarer >>

Kronologisk lista över inspelade webbinarier >>

Inspelade webbinarier per kategori >>