Network Menu

Bokklubb EMA över regionsgränserna

NYHET — START januari 2021

symbol-bokklubb-emaÄlskar du att läsa böcker? Vill du komma igång med svenska böcker? Vill du umgås i en bokklubb med Sweor från SWEAs tre Europa-regioner? Välkommen till Bokklubb EMA med fyra böcker vid fyra tillfällen under våren 2021.

Bokklubb EMA — Europa, Mellanöstern och Afrika kickar igång i januari 2021 och vi kommer att ses vid nedanstående fyra tillfällen och med fyra mycket spännande och välskrivna böcker.

Wow! Vi har lyckats få med författarna Stina Jackson och Theodor Kallifatides LIVE under respektive bokträff!

Vid varje tillfälle samlas vi för mingel kl 18.30 för de som vill.

I anmälningsformuläret hittar du information om respektive bok och författare samt ämnen som vi kommer att samtala runt. Har du frågor som du vill att vi tar upp runt boken eller till författaren? – fyll i under sista frågan i anmälningsformuläret.

Vid varje bokträff finns en värd från planeringsgruppen som leder diskussionen. Regionordförande i de tre regionerna MEMA, VEMA och OEMA samt Anna Bril från Kommunikationskommittén är tekniska värdar för de fyra mötena.

Obs! Du behöver anmäla dig till varje tillfälle separat. Obs!

Alla Sweor är välkomna att delta oavsett var du bor – och givetvis spelar vi in så att man kan titta i efterhand.

ANMÄL dig genom att klicka på respektive tillfälle. Fyll i formuläret – glöm inte att klicka på Skicka/Send. Vi använder oss av verktyget Zoom och förfarandet är liknande det som används vid SWEA Internationals webbinarier.

Har du frågor? Mejla Madeleine Siösteen Thiel: m.thiel(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.com

Varmt välkommen hälsar planeringsgruppen,
Madeleine, Ida, Lena, Barbro, Petra, Anette, Agnetha och Anna