Network Menu

De senaste numren av nyhetsbrevet

Här kommer du åt senaste numren av SWEA Internationals nyhetsbrev.

SWEA Intl nyhetsbrev nr 7, nov 2020

I novembers månadsbrev kan du bland annat läsa om hur kommittén för litteraturstipendiet arbetar, SWEA Professional på Irland och personal branding, hur vi kan sprida ordet om SWEA, spännande webbinarier, poddar — och mycket mer.

SWEA Intl nyhetsbrev nr 6, okt 2020

Vad gör kommittén för Agneta och Gunnar Nilssons stipendium för studier av interkulturella relationer? Ny redaktör för nyhetsbrevet och ny regionordförande ASOC, Axplock, podden, webbinarier och mycket mer.

SWEA Intl nyhetsbrev nr 5, sept 2020

I månadsbrevet för september kan du läsa om de nya reglerna för nominering av ÅSK, Sigrid Paskells stipendium, vill du nominera någon? Succé för SWEA-podden, häng med på höstens intressanta webbinarier — och mer!

SWEA Intl nyhetsbrev nr 4, augusti 2020

I SWEA Internationals nyhetsbrev för augusti kan du läsa om stipendieutdelningen och MEMAs nätverksträff via Zoom, SWEA Art — Rosens dag och Designtävling! och mycket mer.

SWEA-Nytt nr 3, juni 2020

Lata sommardagar med medlemstidningen FORUM, resultat enkäten om medievanor, SWEA-podden, Du är väl med i SWEA Världen?, webbinarier i augusti med stipendiaterna och ÅSKan, m m …

SWEA-Nytt nr 2, april 2020

I detta SWEA-Nytt: Vem blev Årets Svenska Kvinna? Stipendiater 2020, Nya regionordförande, Världen utanför mitt fönster och mycket mer.

SWEA-Nytt extranr, april 2020

I det här extrainsatta numret av SWEA Nytt presenterar vi nya webbinarier med vitt skilda ämnen. Gå in och anmäl dig via länk.

SWEA-Nytt extranr, mars 2020

I detta extra-nummer SWEA-Nytt: Så arrangerar du ett möte online via Zoom, tips på virtuella träffar, sex nya webbinarer i April, #sweatakeover på Instagram och mycket mer.

SWEA-Nytt nr 1, februari 2020

I detta nummer SWEA-Nytt: Årets BUSa 2019, kreativa lösningar i samarbete med lokala sponsorer, avdelning i fokus decenniets nya avdelning i Australien, uppdatera din CV med din SWEA-erfarenhet och mycket mer.