Network Menu

Senaste SWEA-Nytt

Här kommer du åt alla senaste nummer av SWEA-Nytt

SWEA-Nytt nr 1, februari 2019

I detta nummer av SWEA-Nytt berättar fyra Sweor hur är det är att vara svenska och bo i Förenade Arabemiraten; du kan läsa om hur designern för det nya grafiska materialet tänkte ang. färgval och utformande av den nya profilen; Christina Molitéus berättar om sina bästa minnen från sin tid som SWEA Internationals ordförande, m.m.

SWEA-Nytt nr 6, december 2018

Julen står för dörren och det är helt fantastiskt att se omfattningen av vårt globala Lucia- och svenska julfirande ute i världen. I detta SWEA-Nytt kan du läsa om årets jul- och kultur trender i Stockholm, se julevenemang från olika avdelningar, och annat som lockar till julstämning.

SWEA-Nytt nr 5, oktober 2018

En första titt på planerna inför SWEAs 40-års firande nästa år. I detta SWEA-Nytt kan du även läsa om MAME och OAMEs kombinerade regionmöte i Dallas plus om hur SWEA Japans donationer både hjälpt barnhemsbarn samt väckt intresse för Sverige och fått SWEA att uppmärksammas i japansk media.

SWEA-Nytt nr 4, augusti 2018

Sverigemiddagen i Västerås är nu ett minne blott, läs och se bilder från det lyckade evenemanget med stipendiatutdelning och utmärkelsen Årets Svenska Kvinna. I detta SWEA-Nytt får vi 15 höjdpunkter från höstens kommande regionmöten, berättar om Sverigeresan, profilerar Lotta Sjölin som startat välgörenhetsorganisationen A Lotta Love.

SWEA-Nytt nr 3, juni 2018

I detta SWEA-Nytt ger vi mer information om höstens regionmöten, berättar om SWEAs rumsförmedling, profilerar Katri Olander Serenius SWEAs administrativa chef. Vi har också frågat sammankallande för de tre nya SWEA kommittéerna vad de vill åstadkomma under året. Plus …

SWEA-Nytt nr 2, april 2018

I detta SWEA-Nytt rapporterar vi om beslut och nyheter som fattades vid SWEA Internationals årsmöte. Utmäkelsen Årets Svenska Kvinna och de övriga SWEA stipendiaterna presenteras också. Plus, läs om Susanna Häggels live som reservofficer och Swea, om hur det är att leva i Brunei, vad som sker i SWEA Perth såhär tiden efter VM och mycket annat.

SWEA-Nytt nr 1, februari 2018

I SWEA-Nytt 1/2018 avslöjar vi var SWEA Världsmöte 2019 äger rum! Du kan även läsa om den fantastiska Swean Amy von Sydow i den nya artikleserien En av oss. Vi presenterar även valresultatet av regionordförande, introducerar fem nya avdelningsordförande och våra nya medarbetare till SWEA Forum. Ifall du undrar vad som händer i Sverige just nu så ska du läsa Nyheter från Sverige. Allt detta och mycket mer i februaris SWEA-Nytt.

SWEA-Nytt nr 6, december 2017

Ladda hem SWEA-Nytt Nummer 6, december 2017 Julen står för dörren och i detta SWEA-Nytt kan du besöka fem olika avdelningars julmarknader. Sveriges television bjuder på Luciamorgon och adventskalender. Vi avslöjar resmål för Sverigeresan 2018 och bjuder in till SWEA Internationals årsmöte 2018 samt Sverigemiddagen i Västerås. Du kan även läsa om Elin Marakatt, årets […]

SWEA-Nytt Nr. 5, november 2017

Ladda hem SWEA-Nytt Nummer 5, november 2017 Det blev ett mycket lyckat Världsmöte i Australien i oktober. Över 200 Sweor från hela världen deltog – nu kan du läsa om allt som hände och se Barbro Oshers inspirerande tal. Sweor i Seoul rapporterar om den spända situationen att leva i skuggan av Nordkorea. Det är […]