Network Menu

Senaste SWEA-Nytt

Här kommer du åt alla senaste nummer av SWEA-Nytt

SWEA-Nytt nr 1, februari 2020

I detta nummer SWEA-Nytt: Årets BUSa 2019, kreativa lösningar i samarbete med lokala sponsorer, avdelning i fokus decenniets nya avdelning i Australien, uppdatera din CV med din SWEA-erfarenhet och mycket mer.

SWEA-Nytt nr 6, december 2019

Decenniets sista SWEA-Nytt besöker Sweors julfina hem jorden runt och sprider stämning med julsånger av SWEA-Körer samt fem avdelningar ger julmarknadstips. Du kan även läsa om en ny SWEA-avdelning och en presentation av SWEA Internationals nya ordförande, Suzanne Southard. Samt rapport från Världsmötet i Dubai och mycket annat.

SWEA-Nytt nr 5, oktober 2019

Läs om annorlunda donationer, om det sju regionordförande minns från sin ledartid, plus en ny En av Oss med Gunilla Possenius, f.d. IO för SWEA. Detta och mycket mer hittar du i denna upplaga av SWEA-Nytt.

SWEA-Nytt nr 4, augusti 2019

Läs om dagarna kring Sverigemiddagen: konferens, stipendieutdelning, jubileumsmiddag, videos från alla konferenspresentationer, en grattishälsning från det Kungliga Slottet till alla Sweor. Guldkorn från årets Sverigeresa samt f.d. Internationella Ordförande Siv Svensson berättar om sina bästa minnen.

SWEA-Nytt nr 3, juni 2019

I junis SWEA-Nytt kan du se bilder från världens största 40-årsfest, se vem som vann fototävlingen, läsa Kerstin Mayberry favoritminnen från sin tid som SWEAs Internationella Ordförande (1990-1993), kom med på SWEA Art utställning med verk från 71 Sweor och läs vad som hände på jubileumsresan till Sicilien.

SWEA-Nytt nr 2, april 2019

I aprils SWEA-Nytt får vi en förhandstitt på fyra avdelningars planer inför 40-års firanden, Agneta Nilsson delar med sig av minnen från SWEAs start och några Sweor berättar hur det är att leva i Dubai, plus mycket mer.

SWEA-Nytt Sverigemiddagen, april 2019

Välkommen till SWEA Sverigemiddag 2019! Inbjudan till festligheter i dagarna tre, 8-10 augusti, för att fira SWEA 40-års jubileum och en speciell videohälsning samt information om program, utflykter, hotellet med mera.

SWEA-Nytt nr 1, februari 2019

I detta nummer av SWEA-Nytt berättar fyra Sweor hur är det är att vara svenska och bo i Förenade Arabemiraten; du kan läsa om hur designern för det nya grafiska materialet tänkte ang. färgval och utformande av den nya profilen; Christina Molitéus berättar om sina bästa minnen från sin tid som SWEA Internationals ordförande, m.m.

SWEA-Nytt, januari 2019

Välkommen till SWEAs Världsmöte i Dubai! Läs om program, utflykter, anmälan m.m.

SWEA-Nytt nr 6, december 2018

Julen står för dörren och det är helt fantastiskt att se omfattningen av vårt globala Lucia- och svenska julfirande ute i världen. I detta SWEA-Nytt kan du läsa om årets jul- och kultur trender i Stockholm, se julevenemang från olika avdelningar, och annat som lockar till julstämning.